Joi, 27 octombrie 2022, a avut loc la Restaurantul Grand din Târgu Mureș evenimentul „Topul firmelor din județul Mureș”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Mureș. Cu aceasta ocazie au fost acordate distincții celor mai performante companii și a fost lansat catalogul „Topul firmelor din județul Mureș”, singurul clasament reprezentativ, întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi din județ, bazată pe o metodologie complexă și unitară la nivel național, metodologie implementată de întreaga rețea de camere de comerț județene din România.

În acest an topul a ajuns la a 29-a ediție, și la întocmirea clasamentelor au participat 19.676 societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile. Pe lângă evidențierea firmelor în cadrul clasamentelor anuale sunt importante și alte distincții care se acordă firmelor cu rezultate deosebite, constante de a lungul timpului.

În acest an Media Marketing a fost recompensată cu Locul I la domeniul servicii, activități de consultanță pentru afaceri și management, categoria întreprinderi mici. Totodată Media Marketing a primit și Certificatul Membru de aur 2022, precum și Diploma de excelență pentru 15 ani pe locul I în Topul firmelor din județul Mureș.

Rezultatele obținute ne onorează și ne obligă să ne continuăm activitatea în aceași notă de seriozitate, profesionalism și atenție la nevoile partenerilor noștri.