STIMAȚI PARTENERI!

În aceasta perioadă grea pentru toți dorim să vă asigurăm că vom face tot ce depinde de noi pentru a asigura funcționarea adaptată la noile condiții a societății Media Marketing SRL.

Implementăm în fiecare zi recomandările făcute de instituțiile statului cu atribuții în protejarea sănătății tuturor. Activitatea societății nu este suspendată, iar colegii noștri se străduiesc să facă față cu succes și mai ales eficient provocărilor din fiecare zi.

Deoarece dorim să respectăm toate măsurile care sunt impuse de către instituțiile statului cu atribuții în domeniul sănătății publice, vă aducem la cunoștință că activitatea la sediul societatății noastre este de așteptat să fie mai redusă decât în mod normal, încurajând totodată discutarea problemelor de orice natură ar apărea pe parcursul implementării proiectelor pe alte căi decât comunicarea prin contact direct.

Ne vom continua activitatea și vom funcționa și în sistem on-line începând cu data de 23.03.2020.

Apelăm pe acestă cale la dumneavoastră și vă încurajăm să utilizați ca modalitate de rezolvare a problemelor de zi cu zi formulele de comunicare prin telefon/whatsapp/mesaje sau prin e-mail la numerele de telefon și adresele de e-mail bine cunoscute de către dumneavoastră.

În final, vă rugăm să respectați recomandările oficiale ale instituțiilor statului cu atribuții în domeniul sănătății populației și să aveți grijă de dumneavoastră și de cei din jurul dumneavoastră.

„Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (1 Corinteni 13, 13).

Marius Cătană

Director general