Media Marketing SRL a prestat serviciile de proiectare pentru o investiție care urmează să fie implementată de Promenada Mall Târgu Mureş și care va contribui la fluidizarea traficului în zona Promenada Mall prin construcția și extinderea unor căi de acces în/din zona de parcare .

Implementarea proiectului a demarat în noiembrie 2019 prin construcția unui drum de ieșire din parcare către drumul principal spre Târgu Mureș, în spatele clădirii Decathlon și  continuă  în primăvara anului 2020 cu două noi investiții: construirea unei noi căi de acces și lărgirea accesului din sensul giratoriu actual. Este vorba de o nouă cale de acces pentru mașinile care vin din direcția Cluj-Napoca independent de sensul giratoriu și de adăugarea a încă 2 benzi la prezentul acces din sensul giratoriu, accesul principal fiind lărgit astfel la 4 benzi .

Datorită acestei investiții, clienții Promenada Mall vor sta mai puțin în blocaje rutiere și vor avea un acces îmbunătățit la/din parcarea Mall-ului. Totodată investiția va contribui și la îmbunătățirea transportului în comun și va facilita traseul pompierilor și ambulanțelor care vor ajunge mai repede la destinație.