Joi, 25 octombrie 2018, în incinta Centrului de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş s-a desfăşurat cea de-a 25-a ediţie a Galei Topului Firmelor Mureşene, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Mureş, eveniment onorat cu prezența de dl. Mihai Daraban, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

În cadrul acestui eveniment conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş a acordat 99 de Diplome şi Trofee de Excelenţă firmelor care s-au clasat consecutiv în ultimii cinci ani pe primul loc în Topul Firmelor Mureşene.

Potrivit informaţiilor furnizate de portalul www.listafirme.ro, în exerciţiul financiar 2017 cele 99 de societăţi mureşene distinse cu Diploma şi Trofeul de Excelenţă au înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 12,5 miliarde de lei (circa 2,69 miliarde de euro), un profit net cumulat de 562,6 milioane de lei (aproximativ 121,2 milioane de euro) şi au asigurat peste 18.000 de locuri de muncă.

Ca urmare a activității desfășurate în ultimul an Media Marketing SRL a ocupat locul I la domeniul Servicii, grupa Activități de consultanță pentru afaceri și management. Totodată Media Marketing SRL a obținut Diploma și trofeul de excelență pentru clasarea consecutiv în ultimii cinci ani pe primul loc în Topul Firmelor Mureşene. Aceste recunoașteri onorează activitatea firmei noastre și ne obligă la eforturi susținute în creșterea calității și diversificarea serviciilor oferite.