În cursul lunii august 2019 au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiţie „REABILITARE ȘI MODERNIZARE DRUM COMUNAL DC132 DIN COMUNA BAND, JUDEȚUL MUREȘ”, lucrări finanțate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală – Etapa 2, pe baza unui contract multianual  de finanțare încheiat, în luna octombrie 2017, între Comuna Band și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Proiectul a avut ca scop modernizarea drumului comunal DC 132 care uneşte Comuna Band cu Comuna Pogăceaua, traversând localităţile Drăculea Band şi Fânaţe, precum şi a unui număr de 2 poduri din localitatea Drăculea Band. Lungimea drumului modernizat este de 7.000 m , cu lățimea părții carosabile de  5,50 m.

Lucrările de modernizare asigură parcurgerea străzilor în condiții de siguranță și confort, scurgerea apelor de pe suprafața carosabilă, evacuarea și conducerea lor către emisari, prin sanţuri din pământ, rigole carosabile şi rigole de acostament.

 Valoarea contractului de execuție a fost de 6.241.949 lei + TVA.

 SC Media Marketing SRL a oferit servicii de consultanţă tehnică și financiară în elaborarea documentaţiei şi întocmirea dosarului investiţiei conform solicitărilor finanţatorului, în vederea încheierii contractului de finanţare multianual cu MDRAPFE.