Vita Cellular Foam

Vita Cellular Foam

3M Consulting a oferit consultanţă pentru implementarea proiectului de investiţie intitulat: „Unitate pilot de producţie Vita Cellular Foam din Luduş România”

Valoarea investiţiei: 12,3 milioane de euro.

Unitatea produce spumă poliuretanică flexibilă şi oferă servicii de debitare a spumei pentru regiunile de importanţă strategică din Europa Centrală şi de Est.
Amplasamentul, în suprafaţă de 10.000 m2, reprezintă un centru de progres al regiunii şi a angajat aproximativ 50 de persoane care lucrează într-o unitate de producţie automatizată, beneficiind de cea mai înaltă tehnologie. Oraşul Luduş are căi de comunicaţie foarte bune atât cu oraşe din România, cât şi cu Ungaria şi Peninsula Balcanică.
Producţia de mobilă şi mobilier de pat din regiune s-a dezvoltat rapid, aici concentrându-se investiţii majore făcute de producătorii de mobilier din Europa de Vest.
Prin această investiţie, Vita continuă strategia de a-şi urma clienţii în noi regiuni şi de a rămâne un partener major în procesul de extindere a acestora.
Fabrica, de ultimă generaţie, respectă aceleaşi standarde înalte de proiectare şi echipare ca şi celelalte unităţi pilot ale companiei situate în Polonia, Lituania şi Ungaria şi va furniza o gamă completă de produse din spumă pentru clienţii din această regiune.

Fabrica a fost inaugurată duminică, 4 octombrie 2009, de Directorul General al Vita Group, domnul Joe Menendez, în prezenţa unor oficialităţi de rang înalt.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Aptitudini

Postat pe

27 aprilie 2015