Demolare clădire existentă si construire grădiniţă cu program prelungit în localitatea Deda

Demolare clădire existentă si construire grădiniţă cu program prelungit în localitatea Deda

Media Marketing a realizat studiul de fezabilitate și consultanța pentru elaborarea proiectului „Demolare clădire existentă si construire grădiniţă cu program prelungit în localitatea Deda”. Proiectul a fost depus pentru finanțare de către Comuna Deda în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Sub – Măsura 7.2 ”Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”.

Grădinița este prevăzută cu 3 Săli de grupă cu o capacitate de 20 de locuri/grupă precum și spații anexe necesare în vederea desfășurării în condiții optime a activităților specifice unei grădinițe cu program prelungit.

Necesitatea realizării proiectului rezultă din numărul insuficient de locuri puse la dispoziție la momentul actual precum și din lipsa condițiilor igienice necesare desfășurării activităților educaționale în infrastructura existentă. Grădinița existentă funcționează în incinta școlii generale din Deda, astfel o parte din elevi sunt nevoiți să urmeze cursuri după-masă din cauza lipsei de spațiu.

 

Aptitudini

Postat pe

3 februarie 2016