Realizare investiție clinică medicală stomatologică şi dotarea acesteia

Realizare investiție clinică medicală stomatologică şi dotarea acesteia

SC Media Marketing a asigurat consultanță în vederea elaborării proiectului “Realizare investiție clinică medicală stomatologică și dotarea acesteia cu echipamente, racorduri, asigurare utilități, împrejmuire, amenajare locuri de parcare” și depunerea acestuia în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Sub – Măsura 6.4 Sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea de activități non-agricole.

Societatea comercială YANNETT GMY SRL a fost înființată de către asociatul unic, doctor stomatolog Gherca Melinda, cu scopul realizării unei clinici medicale stomatologice noi în comuna Albești, județul Mureș.

Implementarea proiectului va contribui la asigurarea de servicii de calitate pentru populația din mediul rural, într-un spațiu amenajat și dotat la cele mai înalte standarde. Clinica medicală stomatologică va avea în componență trei cabinete medicale pentru care vor fi angajați trei medici autorizați conform legii. Serviciile prestate de către aceștia vor consta în: consultații, tratamentul cariei, tratamente endodontice, tratamente profilactice, estetică dentară, tratamente chirurgicale buco-dentare, tratamente protetice, ortodonţie.

Proiectul prevede realizarea unui spațiu cu aria construită de 116,64 mp și aria desfășurată de 233,28 mp, distribuiți pe două niveluri: parter și demisol.

Valoarea totală a proiectului conform devizului general este de 953.048 lei/ 215.783 euro, din care valoarea finanțării nerambursabile solicitate este de 821.069 lei/ 185.901 euro.

Aptitudini

Postat pe

2 februarie 2016